Co Was kręci, jak umilacie sobie życie?
|
12-03-2019, 19:51,
|
|||
|
|||
RE: Co Was kręci, jak umilacie sobie życie?
Lubicie podrozowac? Szukam jakichs ciekawych miejsc.
|
|||
12-03-2019, 20:22,
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-03-2019, 17:55 przez vicki.)
|
|||
|
|||
Moim zdaniem zycie jest zbyt krotkie by z niego nie korzystac w pelni. Mnie od zawsze interesowal swiat i jego zwiedzanie. Nie moge doslownie usiedziec w jednym miejscu dlatego tez co jakis czas mam przeprowadzke do innego miasta. Pracuje zdalnie wiec nie jest to jakis wielki problem .. zabieram ze soba najpotrzebniejsze rzeczy i zalatwione
![]() |
|||
13-03-2019, 12:09,
|
|||
|
|||
Ja jeśli chcę się odprężyć organizuję w domu małe SPA zapraszam przyjaciółkę i cały dzień spędzamy wśród kosmetyków. Niedługo będę musiała pomyśleć o takim dniu, ponieważ kupiłam świetne kosmetyki babuszki Agafii i już nie mogę się doczekać aż z nich skorzystam. <3
|
|||
22-01-2020, 13:11,
|
|||
|
|||
książki taniec, spotkania z przyjaciółmi, kino, teatr. Dużo tego w zależności jaki mam nastrój
![]() |
|||
12-10-2020, 15:18,
|
|||
|
|||
Interesujecie sie moda? Przymiarzam sie do zrobienia prezentu swojej drugiej polowce i nie wiem co wybrac
![]() |
|||
16-10-2020, 17:16,
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-10-2020, 14:31 przez Anete.)
|
|||
|
|||
Interesuję się modą w miarę możliwości. Jedyny problem by być na bieżąco to brak czasu na przeglądanie tych wszystkich blogów. Producenci prześcigają się w pomysłach jak wyciągnąć pieniądze z naszych kieszeni
![]() ![]() |
|||
12-02-2021, 19:01,
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-03-2021, 22:39 przez Asia.)
|
|||
|
|||
Samochody, w szczególności auta niedostępne dla wielu osób. Marzeniem jest posiadanie Forda Mustanga, ale jeszcze chwilę trzeba na to popracować, jednak wierzę, że mi się uda. Nie jestem fanatyczką motoryzacji, nie siedzę i nie przeglądam nowinek, ale jako hobby spokojnie motoryzację podać. Niedaleko siebie mam salon Forda i tam mają parę egzemplarzy Mustanga. Czekam na dzień, że po prostu tam wejdę, wskażę palcem powiem "ten" i spełnię jedno ze swoich marzeń.
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości