Co Was kręci, jak umilacie sobie życie?
|
16-08-2017, 11:09,
|
|||
|
|||
RE: Co Was kręci, jak umilacie sobie życie?
nad morzem najlepiej
![]() |
|||
18-09-2017, 20:26,
|
|||
|
|||
Jazda na motocyklu przed siebie
|
|||
22-10-2017, 15:57,
|
|||
|
|||
Ja dość banalnie spędzam czas - jazda na rowerze i gierki na lapku
![]() |
|||
27-10-2017, 10:15,
|
|||
|
|||
Uwielbiam mecze piłki nożnej i walki bokserskie. Ale kiedy trzeba potrafię zabrać kobietę nad jezioro, na spacer czy też w inne miejsca. Cierpliwy jestem, to mogę iść nawet do Galerii Handlowej.
![]() |
|||
22-11-2017, 13:28,
|
|||
|
|||
Ja zdecydowanie lubię długie spacery
![]() |
|||
27-07-2018, 16:08,
|
|||
|
|||
Mnie najbardziej kręcą filmy akcji i horrory amerykańskie, i tym właściwie żyję.
A poza tym, bardzo mnie wciąga kryminalistyka, sprawy kryminalne, tajemnicze tropy... nierozwikłane śledztwa..., i o tym dużo czytam. Dla mnie moje zainteresowania są wszystkim, co mam. No ale człowiek nie żyje samymi zainteresowaniami. Poza tym bardzo dużo jeżdżę na rowerze, nie mam samochodu żadnego i rowery, to też jakieś moje zainteresowanie.
Jestem SINGLEM i fajnie mi z tym.
|
|||
31-01-2019, 11:16,
|
|||
|
|||
Ja uwielbiam czytać książki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
07-02-2019, 14:17,
|
|||
|
|||
Moim hobby, a wlasciwie calym zyciem są podróże i rejsy statkiem. Wiele lat grałem w zespołach na statkach całego świata, umilając ludziom, a także sobie, wspaniałe tygodnie, ac zasami miesiące podczas rejsow dookoła niezwykłych rejonów świata. Uwielbiam to
![]() |
|||
13-02-2019, 09:30,
|
|||
|
|||
Ja uwielbiam chodzić na siłownię a potem relaksująca łaźnia parowa w domu i już wtedy przez cały dzień jestem najszczęśliwszym człowiekiem na ziemi.
|
|||
12-03-2019, 14:10,
|
|||
|
|||
Ja przez długi czas umilałem sobie czas alkoholem. Nie wyszło mi to na dobre, ponieważ wpadłem w nałóg. Na szczęście to zauważyłem i zdecydowałem - terapia alkoholowa to jedyne rozwiązanie, które może mi pomóc. Oddałem się w ręce specjalistów, pomogli mi wyjść na prostą. Teraz wolę spędzać czas z moją kochającą żoną oglądając filmy bądź gotując. Jest to zdecydowanie zdrowsze i bardziej relaksujące.
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości