Ankieta: Najlepsza zabawa integracyjna |
|||
Państwa miasta | 0 | 0% | |
Kalambury | 0 | 0% | |
Puzzle | 1 | 25.00% | |
Flirt towarzyski | 3 | 75.00% | |
Inna | 0 | 0% | |
Razem | 4 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
najlepsze zabawy integracyjne na 1 dzień pobytu
|
01-07-2020, 16:31,
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-07-2020, 16:36 przez turysta.)
|
|||
|
|||
najlepsze zabawy integracyjne na 1 dzień pobytu
Dzień dobry, jestem nieśmiałym singlem i zawsze mam problemy w nawiązywaniu znajomości, proszę o propozycje Wasze zabaw integracyjnych na pierwszy dzień pobytu na wyjazdach. Zapraszam też do ankiety.
pozdrawiam |
|||
01-07-2020, 20:24,
|
|||
|
|||
RE: najlepsze zabawy integracyjne na 1 dzień pobytu
(01-07-2020, 16:31)turysta napisał(a): Dzień dobry, jestem nieśmiałym singlem i zawsze mam problemy w nawiązywaniu znajomości, proszę o propozycje Wasze zabaw integracyjnych na pierwszy dzień pobytu na wyjazdach. Zapraszam też do ankiety. Dzień dobry. Ustalenie zabawy które pomogą integrować grupę to świetny pomysł może pomóc wstrzelić się w preferencje uczestników wyjazdów. Ja lubię puzzle i jestem ciekaw ile singli podziela moje zainteresowania. Pomysł ten może być świetną inspiracją dla Opiekunów wycieczek ![]() |
|||
01-07-2020, 20:40,
|
|||
|
|||
RE: najlepsze zabawy integracyjne na 1 dzień pobytu
(01-07-2020, 20:24)Marek___x napisał(a):(01-07-2020, 16:31)turysta napisał(a): Dzień dobry, jestem nieśmiałym singlem i zawsze mam problemy w nawiązywaniu znajomości, proszę o propozycje Wasze zabaw integracyjnych na pierwszy dzień pobytu na wyjazdach. Zapraszam też do ankiety. Zgadza się panie Marku, tego typu zabawy mogą świetnie wypełnić luki w napiętym programie pobytowym. Myślę, że ten wątek dyskusji może walnie przyczynić się do poprawienia relacji między uczestnikami turnusu. Osobiście wolę zabawy typu flirt towarzyski, ale dobre puzzle z widokiem np motyla tropikalnego mogą sprawić także dużą przyjemność. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości