taniec
|
02-04-2012, 18:59,
|
|||
|
|||
RE: taniec
uuu...tak Sofia "Butelka" to żywioł i moc w połączeniu z lekkością...inspiruje mnie od lat, a pokazał mi ją pewien bardzo miły kolega tańczący EB i od tej pory śledzę co robi. A jeśli chodzi o taniec klasyczny...coż, chyba nic nie dało mi tak wiele we wszystkich technikach tańca jakie aktualnie uprawiam,jak balet właśnie.Jakiś czas temu odkryłam młody talent - Kimina...zresztą popatrzcie sami jak idealnie wchodzi w powietrzu w obroty w passe..warrriat!!!!! eeech mLodoSC, mLLodosc
![]() http://www.youtube.com/watch?v=FrkBJTUDq...ure=relmfu |
|||
03-04-2012, 14:35,
|
|||
|
|||
Wow, a ja myślałam, że tylko air Michael Jordan nie wie co to grawitacja? Genialny chłopak.
A tak a propos Sofii, dla tych, którzy nie wiedzą o kim mowa. Lejdisenddżentelmen: Sofia Boutella ![]() |
|||
04-07-2012, 05:38,
|
|||
|
|||
Witam. Czy ktoś z Wrocławia może mi podpowiedzieć gdzie singiel 50+ może potańczyć w tym tygodniu w tym mieście w kulturalnych warunkach i przyjemnej atmosferze?
|
|||
30-07-2014, 19:49,
|
|||
|
|||
Widzę, że nie tylko ja lubię tańczyć!
![]() Od pół roku chodzę na kursy na naukę tańca do AT (naukatanca.com) Pozdrawiam! Anna |
|||
24-01-2019, 22:13,
|
|||
|
|||
Bardzo ciekawi mnie taniec...
|
|||
26-01-2019, 23:39,
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-02-2019, 15:00 przez amanda88.)
|
|||
|
|||
Mnie rowniez ta tematyka zainsteresowala od pierwszego razu jak zobaczylam jeden z bardziej popularnych programow telewizyjnych .. gdzie gwiazdy tanczyly w roznych warunkach scenowych
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
09-01-2022, 18:43,
|
|||
|
|||
Witam jestem tu nowa?. Taniec to moje hobby tańczę od trzech lat taniec towarzyski.
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości